Magán: Újranyitás

Tisztelt Látogatóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 2-tól a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény újra megnyitja kapuit. 🙂

A Gyűjtemény kiállítóterme csütörtökönként és péntekenként 12 és 18 óra között látogatható. Az épületben egyszerre 20 fő tartózkodhat.

Újranyitásunk alkalmából a látogatókat több érdekes programmal várjuk.

A fiatalabbaknak egy különleges kincskeresős játékkal készülünk, ahol a kiállítás tablóit, a könyvtár köteteit, a Lóvasút épületét, az előtérben található vitrinekben lévő műtárgyait, illetve az épületen kívül található emléktáblákat, turista térképeket mind egy rejtvényfejtő-nyomkereső játékban fogjuk összekötni. Felnőtt látogatóinknak több értékes és különleges műtárgyat állítunk ki, melyek korát, nevét és funkcióját a vendégek tudására és fantáziájára bízzuk.

Az EBER Desszert, a Hegyvidék egyik legkülönlegesebb atmoszférával rendelkező cukrászdája minden nap 10 és 20 óra között tart nyitva.

A hozzánk érkezőket kiemelten kérjük a járványügyi szabályok, ajánlások betartására. A helyszínen kihelyezett tájékoztatók segítségével tájékozódhatnak az általános érvényben lévő szabályok mellett a helyszín sajátosságai miatt kialakított védelmi intézkedésekről.

A fertőzés kockázatának alacsonyan tartása érdekében kérjük az alábbi szabályok betartását:

  • a Gyűjtemény épületében a MASZK HASZNÁLATA KÖTELEZŐ;
  • a kihelyezett kézfertőtlenítők használata belépéskor KÖTELEZŐ;
  • az épületében látogatási időben egyszerre MAXIMUM 40 FŐ tartózkodhat;
  • a kiállításmegnyitó REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT;
  • kizárólag akkor látogatható az intézményünk, ha a látogató teljesen egészséges.

A Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontot és a benne lévő Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjteményt üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. a vonatkozó jogszabályi és higiéniai előírásokat betartva, továbbá a saját hatáskörében meghozott további intézkedésekkel (megtekinthető a momkult.hu oldalon) az esetleges fertőzések lehetőségét igyekszik minimálisra csökkenteni.

Kérjük segítsék munkánkat, a szabályok betartásával járuljanak hozzá, hogy a programok és rendezvények látogatása minél biztonságosabb legyen!

Várjuk Önöket szeretettel!

 

 

 

Fotó forrása: Octogon : architecture, design” című folyóirat 2017-es évfolyamának 7. szám. A fotót: Bujnovszky Tamás készítette


Aktuális Híreink

COVID-19 INFO I KÖZLEMÉNY

Magyarország kormányának 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a négymilliomodik COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás...

Rendkívüli zárvatartás

Kedves Látogatók! Értesítjük Önöket, hogy a 484/2020. (XI.10.) Korm.rendelet alapján 2020. november 11-től a MOM Kulturális...

COVID infó

Tisztelt Látogatóink! Magyarország miniszterelnökének bejelentése alapján 2020. november 4-től rendezvényeket érintő új szabályok lépnek életbe,...