b4af6460 145e 41c0 afb8 a9c271beaccf

Magán: ADVENT A HEGYVIDÉKEN

ADVENT A HEGYVIDÉKEN

2022.11.27–12.23.
Hegyvidék, Városháza tér (1126 Budapest, Böszörményi út 23–25.)

VÁSÁR • CSALÁDI PROGRAMOK • KONCERTEK • GASZTRO

“Az ajándékozás egy lelki mozdulat”

A karácsony előtti hetek a karácsonyi vásárok és az adventi varázslat ideje. A sétálgatás, kóstolgatás, a nézelődés, az ajándékkészítés, mesék tovább emelik az ünnepekre való készülődés hangulatát.
A Hegyvidéki Önkormányzat idén is megrendezi az Advent a Hegyvidéken elnevezésű vásárát, aminek újdonsága, hogy kisebb léptékű, működésében  energiatakarékosabb lesz, ellenben a bensőséges hangulatra, a közösségekre, kikapcsolódásra és az ünnepre hangolódásra nagyobb hangsúlyt fektet.
A vásár kreatív és megújuló kulturális tartalommal várja a látogatókat. Fő cél, hogy egy friss, mai, ugyanakkor a karácsonyi hagyományokat megőrző eseménysorozatot kínáljon a Hegyvidéki Önkormányzat.

A Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény úgynevezett „Lángos csillag” helytörténeti sétákkal vár mindenkit advent mind a 4 vasárnapján. Részleteket külön programpontként is megfogunk hirdetni, figyeljék a közösségi oldalainkat!

Részletesen az összes programról itt
http://hegyvidek.hu/karacsonyi-vasar 

VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!


Aktuális Híreink

classics

Képeslap Gyűjtemény

A Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény fontos céljának tekinti, hogy a technikai fejlődés eszközeit felhasználva segítse a...