COVID-19 INFO I KÖZLEMÉNY

Magyarország kormányának 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a négymilliomodik COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás első dózisa beadásának napját követő napon hatályba lépő (2021. május 1.), a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény kiállítótere (Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont épületrésze) megnyílhat, valamint lehetőség nyílik arra, hogy a koronavírus ellen védett személyek a szabadidős létesítmények beltéri szakmai szolgáltatásai igénybe vehessék. 

A hatályos jogszabályok alapján, az üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. menedzsmentje, a szakmai és egészségügyi szempontokat figyelembe véve a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény kiállítóterét 2021. május 15-én megnyitja, annak látogatását érvényes védettségi igazolvány bemutatásához köti.
A Gyűjtemény kiállítóterében az egyidejű látogatószám 8 főben maximalizált. Ennek értelmében a kiállítótérbe kizárólag olyan személy léphet be, akinek a nevére szóló érvényes védettségi igazolványa van (hitelt érdemlő érvényes védettségi igazolvány, valamint a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatása mellett).   

Nyitvatartás 2021. május 15-től:

szerdától vasárnapig: 10 és 18 óra között

A Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont épületében található EBER Desszert minden nap 10 és 20 óra között tart nyitva a vendéglátóipari egységekre vonatkozó 175/2021. (IV.15.) Korm. rendeletben meghatározottak szerint.

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy 2021. július 1-jétől a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjteményben a kötelező maszkviselés megszűnik, de továbbra is javasolt annak viselése a beltéri programokon egymás egészségének és biztonságának megőrzése érdekében. Megértésüket köszönjük!


Aktuális Híreink

Képeslap Gyűjtemény

A Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény fontos céljának tekinti, hogy a technikai fejlődés eszközeit felhasználva segítse a...